PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!


Távoli segítségnyújtás látássérült emberek számára
"TÁVSZEM" projekt tesztelésében való részvételi lehetőségekről


A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége, (továbbiakban MVGYOSZ) 2018. 01. 01.- én megkezdte a látássérült embereket segítő infokommunikációs alapú szolgáltatásának kialakítását.
A projekt célja, hogy a vak és gyengénlátó emberek akadálymentesen használható mobil eszközök segítségével az ország minden pontján azonos eséllyel jussanak magas színvonalú, internet alapú segítő szolgáltatáshoz.
Ehhez az MVGYOSZ operátorai az év minden napján és a nap 24 órájában díjmentesen nyújtják szolgáltatásaikat.

A szolgáltatás folyamatos fejlesztés alatt áll. Az alkalmazás  és a szolgáltatás IOS és android operációs rendszert futtató készülékeken egyaránt elérhető lesz. Várható indulás július – augusztus folyamán.

Az MVGYOSZ annak érdekében, hogy megismerje és felhasználja a Távszem felhasználók igényeit, véleményeit és tapasztalatait, látássérült tesztelők jelentkezését várja. A tesztelésben részt vállaló látássérült felhasználókat az MVGYOSZ (szerződés alapján) meghatározott számú iPhone 7. 32 GB tesztkészülékekkel és a megyei egyesületekben elérhető mentorok (segítők) biztosításával támogatja.

A csatlakozás módjáról további információk http://www.tavszem.hu/tavszem

oldalon találhatóak.

A projekt tesztidőszaka: 2019. 07.01. - 2019 12.31.


iPhone készülékek a tesztelőknek!
A Komárom-Esztergom Megyei Egyesületnek 17 db készülék áll rendelkezésre, melyekre azok az egyesületi tagok pályázhatnak, akik

9/2019 (V.16) sz elnökségi határozat:


Elbírálási szempontok a Távszem projekt keretében, az Egyesületen keresztül kiosztásra kerülő 17 db iPhone 7. 32 Gb okostelefon készülék továbbadásához:

Túljelentkezés esetén előnyben részesül, aki

Nem igényelhet iphone tesztkészüléket, aki

Határozat vége---


Azok a sorstársaink, akik nem ismerik a jelzett készülék és szoftverének kezelését, ennek megismeréséhez mentor segítségét vehetik igénybe díjmentesen, akik a Távszem szolgáltatás használatában is segítséget nyújtanak.
Az Egyesület mentora: Móricz Ádám
Elérhetősége az Egyesületben.


Figyelem!
A tesztelésre átadott telefon készülékek használatára csak a szerződött egyesületi tag jogosult, az nem adható tovább. A tulajdonjogot az MVGYOSZ fenntartja, az igénylők csak a használati jogot nyernek el és a szerződéstől eltérő használat esetén a készülék visszavételre kerül.
A tesztidőszak befejeztével, a szerződésben vállalt feltételek teljesülése esetén a készülékek használati joga tartósan a szerződött feleket illeti, akik az átvételtől számított 2 év elteltével automatikusan az iPhone készülék tulajdonosaivá válnak.
Az átadott iPhone készülékek meghibásodása esetén kizárólagos intézkedési joga a javíttatásra vonatkozóan az Egyesületnek van!

 

A pályázatot meghosszabbítottuk!

A pályázat új beküldési határidej: 2019. július 22.

Jelentkezés, elbírálás:

Pályázat benyújtása a mellékelt  jelentkezési adatlap kitöltésével és az egyesület irodájába való eljuttatásával lehetséges személyesen, postai úton, vagy aláírt, szkennelt formában a vgykeme@gmail.com email címre. Átvettnek minősül az a pályázat, melyet az irodavezető iktatott és írásban visszaigazolt.
A beérkező igényeket az elnökség 2019. június 30.-ig bírálja el. A döntésről, a készülékek átadásának, a szerződés aláírásának időpontjáról, ezt követően írásban kapnak tájékoztatást a jelentkezők.

A pályázati kiírás mellékletei:

- Pályázati adatlap

- Általános Szerződési Feltételek

valamint a fenti dokumentum (Általános Szerződési Feltételek) végén letölthető

- szolgáltatási szerződés
- haszonkölcsön szerződés

A szolgáltatási szerződés honlapunkról is letölthető az alábbi linkeken:

           - Szolgáltatási szerzodés
           - Haszonkölcsön szerzodés

 

Vakok és Gyengénlátók KEM Egyesülete
vezetőség

Pályázati logo